Telefoons

Soms wil je ook een nieuwe telefoon bij je abonnement! Bekijk hier alle telefoon deals & telefoon abonnementen. Makkelijk op een rijtje gezet.

Nieuwste telefoon

Onze keuze voor de nieuwste telefoon.

Samsung Galaxy S20

Goedkoopste telefoon

Onze keuze voor de goedkoopste telefoon.

Samsung Galaxy A10

Beste telefoon

Onze keuze voor de beste telefoon.

Apple iPhone 11

Telefoons vergelijken

Hier kan je alle telefoons en telefoonabonnementen vergelijken.

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over het bestellen van een sim only abonnement? Wij hebben hier de meest gestelde vragen neergezet.

Kan ik overstappen van sim only naar een telefoon abonnement

Ja, dat kan. Als je contract is afgelopen kan je gelijk overstappen op een telefoon abonnement. Wanneer je contract niet is afgelopen kan je ervoor kiezen om het contract af te kopen óf met de provider in overleg te gaan of je het contract mag ‘upgraden’ naar een abonnement met telefoon contract.

Wat is een goedkope telefoon en wat is een dure telefoon?

Budget telefoons kosten meestal rond de 250 euro. De high-end modellen kosten tegenwoordig meer dan 900 euro. Top toestellen van Samsung & Apple kunnen meer dan 1100 euro kosten. Tussen de high-end en budget toestellen zitten de mid-range toestellen. Deze toestellen bevatten vaak technologie van vorig jaar. Gemiddeld kosten deze toestellen 600 euro.

Is mijn telefoon automatisch verzekerd bij een abonnement?

Nee, je telefoon is niet automatisch verzekerd. Als je je telefoon laat vallen en hij gaat kapot, dan is je toestel niet verzekerd. Bel je in de regen en gaat je speaker hierdoor kapot? Dan ben je ook niet verzekerd. Je kan er wel voor kiezen om een aparte telefoon verzekering af te sluiten.